ONCATEGORIZED,  TRAVEL

24 HOURS – 25 HOURS HOTEL ‘DAS TOUR’

Hey Hey! Ik heb vannacht in het mooie nieuwe 25hours hotel ‘Das Tour‘ in Düsseldorf mogen slapen. Een echte aanrader als je het mij vraagt. Leuke gezellige kamers in een Franse stijl. Het restaurant en de bar zijn op de 16e en 17e verdieping, waardoor je een mooi 360 graden uitzicht hebt op de daken van Düsseldorf. Het restaurant ‘The Paris Club’ heeft een echte Franse kaart met tartaar, oesters en mosselen. Uiteraard zijn verschillende lekkere salades ook aanwezig. Mijn buikje heb ik lekker vol gegeten. Ik ben nu onderweg naar huis, naar Zwitserland. Tot dan! CIAO CIAO XX

** Hi hi! Last night I slept in the beautiful new 25hours hotel ‘Das Tour‘ in Düsseldorf. I highly recommended it if you ask me. Nice cozy rooms in a French style. The restaurant and bar are on the 16th and 17th floor that gives you a nice 360 degree view of Düsseldorf’s rooftops. The restaurant ‘The Paris Club’ has a real French menu with tartar, oysters and mussels. Of course, several tasty salads are also present. My belly is full now so I am in my way home, to Switzerland again. Until then guys! CIAO CIAO XX

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: