ONCATEGORIZED

4 YEARS TOGETHER

IMG_0071IMG_0802Erfurt - Ball des Thüringer SportsIMG_3899Vandaag is het een speciale dag … Marcel en ik zijn vier jaar samen! 🙂 De tijd gaat zoo snel. De eerste jaren hadden we een lange-afstandsrelatie, maar vanaf mei zijn we bijna onafscheidelijk en vieren we alle leuke dingen samen. En ik wil nog veel meer samen met hem beleven! We gaan het vandaag niet echt vieren. We vieren eigenlijk elke dag dat we samen zijn! Ik ben echt super blij dat ik mijn liefde en soulmate heb gevonden 🙂 Gefeliciteerd aan ons. Ik kijk uit naar de jaren die nog voor ons liggen!! Kuss XX

**Today’s a special day.. Marcel and I celebrate 4 years together! 🙂 Time flies so fast. The first couple of years we had a long distance relationship, but since may this year we are almost inseparable and celebrate all nice things together. And I want to experience much more with him! We’re not celebrate it today, but actually we celebrate every day that we are together! I’m really happy that I’ve found my love and soulmate 🙂 Concrats to us! I look forward to the years we have ahead of us! Kiss xx 

Eén reactie

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: