ONCATEGORIZED

A letter to my best friend

 

Sommige mensen komen in ons leven en dan wil je dat ze nooit meer weggaan ..

jij, lieve vriendin..

20 jaar geleden zagen we elkaar voor de eerste keer. We vroegen elkaar niet of we vriendinnetjes konden worden, er waren geen woorden nodig … we waren vanaf de eerste blik al vriendinnetjes. Naarmate de jaren verstreken, waren we onafscheidelijk. We deden alles met elkaar. Je was niet alleen een goede vriendin, je was mijn tweelingzus. We hadden hetzelfde haar, dezelfde kleren, we aten hetzelfde en deden alles hetzelfde… Mijn soulmate en de reden voor mijn lach.

Bedankt dat je mijn vriendin bent. Bedankt dat ik in je schouder mag huilen. Bedankt om te luisteren en om niet alleen te vertellen wat ik wil horen. Bedankt dat je van me houdt. Bedankt dat je constant in een wereld vol verandering en chaos blijft. Bedankt dat je er gewoon bent als ik je nodig heb. Bedankt dat je mijn partner-in-crime bent, mijn drinkbuddy, mijn compagnon, mijn roddelmeisje, mijn persoonlijke coach en nog veel meer. En ongeacht hoeveel afstand er tussen ons is, het maakt niet uit hoeveel dagen, weken en of maanden we niet met elkaar hebben gesproken, we gaan ALTIJD verder waar we waren gebleven. Met jou aan mijn zijde schijnt de zon een beetje helderder en mijn glimlach wordt iets breder. Je bent de mooiste persoon, van binnen en van buiten!

ps. Gelukkige 20 jaar jubileum!


Some people come into our lives and you want them to never leave again..

You, sweet friend..

20 years ago, we saw each other for the first time. We didn’t asked if we could be friends, there were no words needed… we were already friends since the first time we saw each other. As the years passed, we were inseparable from each other. You weren’t just a friend, you were my twin sister, same hair, same clothes, same food… My soul mate and the reason for my smile. 

Thank you for being a true friend. Thank you for letting me sob into your shoulder. Thank you for listening and for not just telling me what I want to hear. Thank you for loving me. Thank you for staying constant in a world full of change and chaos. And thank you for just being there when I need you. Thank you for being my partner-in-crime, my drinking buddy, my companion, my gossip girl, my personal coach and so much more. And no matter how much distance is between us, no matter how many days, weeks and months we haven’t spoken to each other, we ALWAYS pick up where we left. 

With you by my side the sun shines a little bit brighter and my smile grows a little bit wider. You are the most beautiful person, inside and out!

p.s. Happy 20 years anniversary!

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: