ONCATEGORIZED,  SPORT

BACK ON TRACK

Processed with VSCO with j2 presetProcessed with VSCO with j2 preset

Hey allemaal. Yeaaaaaah, ik heb mijn koffers uitgepakt!! De laatste weken was ik namelijk alleen maar onderweg. Tijd voor een kleine update:
– Mei: Colorado – Californië
– Juni: Nederland, Duitsland, Zwitserland
– Juli: Zweden (Stockholm), Frankrijk (Tdf), Spanje (Marbella, Girona), Zwitserland
– Augustus: Griekenland (Kreta), Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Genoeg gereisd dus (voor nu). Nu kan ik eindelijk eventjes op adem komen en terug kijken op een fantastische periode. Het voorseizoen van de volleybal is al begonnen, maar zoals jullie misschien weten ben ik (tijdelijk) gestopt. Een nieuw, spannend leven staat voor de deur en ik weet niet wat er komen gaat… We zullen zien wat de toekomst brengt. Maar het is toch tijd om een ritme te krijgen in mijn ‘nieuwe’ leven. Dit doe ik door gezond te eten, veel te slapen en veel te sporten. Dus… heb ik voor het EERST een abonnement moeten nemen op een sportschool haha. En jaaa ik ben heel fanatiek bezig. Ik heb zelfs al paar keer Tae Bo gedaan. Wat een zware sport zeg. Ik zweette als een otter en mijn hele lichaam is kapot 😉 Ik ga binnenkort naar een andere sessie en hoop dat ik Marcel een keertje mee kan krijgen haha. Nu is het tijd om een beetje op te ruimen en een ‘goeie huisvrouw?’ wat ik niet ben, te zijn 😉 CIAO CIAO XX

**Hey everybody. Yeaaaaaah, I unpacked my suitcase!! The last few weeks I was on the road. Time for a little update:
– May: Colorado – California
– June: the Netherlands, Germany, Switzerland
– July: Sweden (Stockholm), France (TdF), Spain (Marbella, Girona), Switzerland
– August: Greece (Crete), the Netherlands, Germany and Switzerland.

So, enough traveling (for now).. Now I can finally catch my breath and look back at a fantastic time. The preseason of the volleyball has already begun, but as you might know, I (temporarily) stopped. A new, exciting life is in front of me and I do not know what is coming next… We will see what the future brings. But it is still time to get a rhythm in my ‘new’ life. I do this by eating healthy, sleeping a lot and exercising a lot. So … I have to subscribe to a gym for the first time haha. And yes I am very fanatic. I’ve even done Tae Bo a few times. What a heavy sport. I was sweating like a pig and I can feel my entire body today. Will go out for another session soon, hope Marcel will join me also one time 😉 Now it’s time to clean up a bit and be a ‘good housewife?’ what I am not .. 😉 CIAO CIAO XX

2 Reacties

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: