ONCATEGORIZED

CHANGE OF PLANS

Hey allemaal! 🙂 Voor de mensen die mijn vorige post ‘back on track’ hebben gelezen, weten dat ik mijn ‘nieuwe’ ritme probeer te vinden. Zo gezegd, zo niet gedaan.. 😉 Marcel heeft namelijk zijn schema moeten veranderen, waardoor ik mijn plannen ook moet aanpassen. Gelukkig ben ik op dit moment nog flexibel en kunnen we samen kijken wat het perfecte plan wordt voor de komende tijd. We zijn nu meer samen wat super leuk is, maar als topsporter is het niet wat je wenst. Maar niks aan te doen en niet getreurd. Uiteindelijk komt het allemaal goed op de een of andere manier 😉

**Hey everybody! 🙂 For the people who have read my previous post ‘back on track’, know that I am trying to find my ‘new’ rhythm. But, I chanced my plans 😉 Marcel has to change his schedule, so I also have to adjust my plans. Fortunately, I am still flexible at the moment and we can see together what the perfect plan will be for the coming time. We are now more together, which is super, but as a Profi it is not what you want. It is not what you wish for, but what to do. It always ends well somehow! 😉

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: