F O O D

The reason that I’m a vegetarian

Sinds 2015 eet ik (bijna) geen vlees meer. De reden hiervoor is heel simpel: ik voel me gewoon beter. Ik had vroeger altijd al problemen met mijn buik, krampjes, geen goede ontlasting etc. De laatste jaren ben ik me gaan verdiepen in natuurlijke gezonde producten en ben toen tot de conclusie gekomen dat mijn lichaam hier erg goed op reageert.

In 2015 heb ik 50 dagen vegan gegeten en voelde me erg fit. Ik kan me voorstellen deze leefstijl weer over te nemen. De redenen hiervoor zijn: ik voelde me fit, gezond en het eten smaakte zoveel lekkerder door de gezonde natuurlijke producten!!!

 

I┬ádon’t eat meet since 2015. The reason for this is really simple: I just feel better. I have always had problems with my stomach, cramps, no good stools, etc. In recent years, I read a lot about natural healthy products and came to the conclusion that my body reacts very good to this.

In 2015 I ate vegan for 50 days and felt very fit. I can imagine taking over this lifestyle again. The reasons for this: I felt fit, healthy and the food tasted so much better!!!

Let me know!