F O O D

The reason that I’m a vegetarian

Sinds 2015 eet ik (bijna) geen vlees meer. De reden hiervoor is simpel: ik voel me gewoon beter. Ik had vroeger altijd al problemen met mijn buik, veel krampjes en geen goede ontlasting. De laatste jaren ben ik me gaan verdiepen in natuurlijke gezonde producten en ben toen tot de conclusie gekomen dat mijn lichaam hier erg goed op reageert. In 2015 heb ik 50 dagen vegan gegeten en voelde me erg fit. Ik kan me voorstellen deze leefstijl weer over te nemen.

I don’t eat meet since 2015. The reason for this is simple: I just feel better. I have always had problems with my stomach, cramps, no good stools, etc. In recent years, I read a lot about natural healthy products and came to the conclusion that my body reacts very good to this. In 2015 I ate vegan for 50 days and felt very fit. I can imagine taking over this lifestyle again. 

Let me know!