ONCATEGORIZED

FAMILY TIME

DSC03795DSC03836DSC03805Hey hey, terug van weg geweest. Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me liet horen. Maar ik ben er weer. Ik ben op vakantie geweest. Daarover in een andere post (misschien) meer. Dit weekend was ik in Nederland bij familie en vrienden. Mijn opa is 80 jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. Voor het feestje werden er familie foto’s gemaakt, zodat opa en oma niet vergeten hoe we er ook alweer uitzien ;). Feestje was om 23.00h afgelopen. Een echt oud/grijs feestje dus. Maar ik vond het prima, want ik had het hele weekend vol gepland. Zaterdag ging ik met mijn beste vriendin Anoek gezellig naar de sauna. Relaxen, kletsen en eten. ’s Avonds lekker gegeten in Ootmarsum met mijn moeder en zusje. Daarna nog eventjes een drankje gedronken met de meiden. Zondag stond er ook een familie dag op het programma 😉  Zo gezellig familie tijd weer! Zelfs als het maar een kort bezoekje is. Als ik in Nederland ben, heb ik altijd een strakke planning met de mensen die ik allemaal wil zien. Misschien dat ik het de volgende keer een beetje rustiger aan probeer te doen. Ik neem het altijd wel voor, maar meestal komt het er niet van;) Wat ik ook niet erg vind hoor, vind het leuk iedereen weer te zien! Ik ben nu weer in Zwitserland met Marcel en ga nog eventjes nagenieten van het weekend! 🙂 CIAO CIAO XX

**Hi HI, back from gone. It has been a while since I posted something. But I am back again. I went on vacation. In another post (maybe) more. This weekend I was in the Netherlands with family and friends. My grandfather turned 80 years old and that has to be celebrated. Before the party we took some family pictures, so that grandmother and grandmother do not forget how we look 😉 The party finished at 23.00h. A real old / gray party. But for me it was fine, I had my weekend full of plans. So, on Saturday I went to the sauna with my best friend Anoek. Relaxing, chatting and some good food. In the evening I had a nice dinner in Ootmarsum with my mother and sister. Later a drink with the girls. On Sunday there was also a family day on the program;) So cozy family time again! Even if it’s a quick visit. When I am in the Netherlands, I have always a busy schedule with all the people I want to see. Maybe next time I try to not plan that much, but normally it does not work;) What I do not mind, is nice to see everyone again! Now I am back in Switzerland again with Marcel and am going to reminisce the weekend! 🙂 CIAO CIAO XX

 

 

Eén reactie

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: