PREGNANCY

GENDER REVEAL: IT’S A …

Daar ligt hij! Onze zoon! We krijgen een jongen en het voelt geweldig! 🙂 Het is natuurlijk niet belangrijk of het een meisje of jongetje is, maar wat we wilden was een gezond kind. Het is dus een jongetje, TUURLIJK, het is mijn zoon, onze zoon! Als ik er over nadenk gaat mijn hartslag sneller. Een kleine miniversie van de man van wie ik het meeste hou! oooh… Ik kan niet wachten totdat je er bent kleine man.

** In there he is! Our son. We’re having a boy and it feels amazing. Of course it wouldn’t have mattered to us if the baby was a girl or a boy, what we wished for was a healthy child. So its a boy, OF COURSE, it’s my son, our son! When I think about it my heart beat goes faster. A little mini version of the man I love the most. ooooh.. I can’t wait till you’re there little man.

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: