FOOD,  ONCATEGORIZED

GOING VEGAN AGAIN?!

Processed with VSCO with j2 presetProcessed with VSCO with j2 preset
Sweater (here)

Processed with VSCO with j2 preset

Processed with VSCO with j2 preset

Goeie morgen mensen! Gisteren heb ik jullie verteld dat ik weer een ritme voor mezelf moet gaan vinden. Sporten is een van de dingen die ik weer regelmatig doe. Een ander aspect wat belangrijk is, is voeding. 80% is voeding en 20% is beweging. Dus vandaar dat ik sinds 2 dagen weer ben begonnen met een Vegan (plantaardig) dieet. De eerste reden, ik voel me energiek, fit en gezonder. Een andere reden is, dat een paar kilootjes lichter bij mij ook geen kwaad kan! 😉 Ja ook ik zit met de extra kilootjes van de zomer, haha. Dus ja.. ritme en structuur is voor mij belangrijk, zo wie doet er mee met een vegan challenge? Dus gisteren goed gestart met een lunch bij Coffee & Greens in Girona. Hier heb ik een heerlijke Acai bowl gehad! Jammie 🙂 ‘ s middags ben ik nog naar een Osteopaat geweest, die alles eventjes weer heeft rechtgezet 😉 Nu loop ik een groot rondje om de stad en door de stad. Ik moet nog schoenen halen voor vanavond. Er is namelijk een Gala voor het goede doel. We wisten hier niks vanaf, dus moesten Marcel en ik onze outfits nog improviseren 😉 Als jullie vragen hebben over een vegan diet, stel ze gerust. Wil je mee doen met de challenge? laat het me eventjes weten! 🙂 Ik wens jullie nog een fijne dag! CIAO CIAO XX

**Good morning people! Yesterday I told you that I have to find a rhythm for myself again. Sports is one of the things that I do again regularly. Another aspect that’s important is nutrition. 80% is nutrition and 20% is movement. So that’s why I have started a Vegan (vegetable) diet again since 2 days. The first reason is, I feel energetic, fit and healthier. Another reason is that a few pounds lighter can not hurt me either! 😉 Yes I have also some extra pounds from the summer, haha. So yes .. rhythm and structure is very important to me, who is gonna join me with the vegan challenge?!  So Yesterday we started right, we went for lunch at Coffee & Greens in Girona. Here I had a delicious Acai bowl! Jammie 🙂 In the afternoon I went to an Osteopath, who put everything right again 😉 Now I walk around the city and through the city. I still have to get shoes for tonight. There is a Gala for charity. We knew nothing about it, so Marcel and I had to improvise our outfits 😉 So, if you have any questions about a vegan diet, do not hesitate to ask me. And if you want to join the vegan challenge, let me know! 🙂 I wish you all a nice day! CIAO CIAO XX

Eén reactie

  • Bonnie Shulman (@veganbonnie)

    I am vegan but I like to learn new things about nutrition, especially from an athlete, and I need to lose weight, so I am joining the vegan challenge with you! I’m excited to learn to eat more healthy!

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: