PREGNANCY

PREGNANCY UPDATE WEEK 19

Gisteren hebben we onze 4e echo van onze kleine gehad. Ik vond het erg spannend, ik had namelijk die nacht een rare droom gehad. De gynaecoloog keek per lichaamsdeel naar de kleine. Hartje, hersenen, armen, benen, voeten etc. Het is zo ontzettend gaaf dat je dat allemaal door de buik kunt zien! Van wat ze kon zien zag het er allemaal normaal uit. We ontdekten ook dat mijn placenta vooraan ligt. Dat is waarschijnlijk de reden dat ik ‘onze kleine’ nog niet voel schoppen. Over twee weken kijkt de gynaecoloog nog een keer naar de organen en andere lichaamsdelen die ze deze keer niet zo snel kon zien.

** Yesterday we had our 4th echo from our little one. I was very exciting and nervous, because I had a strange dream that night. The midwife looked at the little one per body part. Heart, brain, arms, legs, feet etc. It’s so incredible cool that you can see all that through the belly. From what the midwife could see, everything looked normal. We also found out that my placenta is in front. That is probably the reason that I can’t feel ‘our little one’ yet. In two weeks the midwife will watch again to see other body parts.

Vanmorgen moest ik (op een nuchtere maag) terugkomen voor een bloedcheck, voor eventuele zwangerschapsdiabetes. Morgen krijg ik hiervan de uitslag. Oja, en ik heb mijn benen op laten meten voor sexy trombose sokken. Over drie weken ga ik namelijk naar Amerika met de familie, waardoor die sokken goed van pas komen in het vliegtuig 😉

** This morning I had to come back (on an empty stomach) for a blood check, for possible pregnancy diabetes. Tomorrow I will get the result. Oh yes, and I had my legs measured for sexy thrombosis socks. In three weeks I am going to America with the fam., which means that I have to wear those sock in the plane 😉

Mijn buik groeit elke week een beetje meer. ’s Avonds is ie groter dan ’s morgens. Kan niet wachten totdat ik onze kleine kan voelen 🙂

** My belly grows a little more every week. In the evening it is bigger than in the morning. Can’t wait until I can feel our little one 🙂

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: