PREGNANCY

PREGNANCY UPDATE WEEK 20

yeaaah.. Ik ben over de helft van mijn zwangerschap. Vanmorgen weer de kleine gezien.. zooo schattig!

De baby: De kleine is 26cm lang en weegt 350g. Krijgt/heeft een groeispurt. Vorige week heb ik voor het eerst de kleine gevoelt. Wat een bijzonder gevoel! 🙂

Mijn status: Vorige week kwam ik met mijn hormonen in aanraking 😉 Ik was super super emotioneel en kon om alle kleine dingen huilen. Ik heb nu het gevoel dat het stabiel is. Voor de rest gaat het goed met me. Soms een beetje moe en dan pak ik mijn rust. Mijn buik wordt groter.

Food: Ik eet elke week wel twee of drie keer rode bieten salade. Misschien omdat daar veel ijzer in zit en ik dit nodig heb? Iemand ervaring? Daarnaast eet ik veel, de hele dag door 😉 I LOVEEE FOOOD!

//Yeaaah .. I am about half way there. This morning we saw the little one again .. sooo cute!

The baby: The little one is 26 cm tall and weighs 350 g, so growing a lot now. Last week I felt the little one for the first time. What a special feeling was that! 🙂

My status: Last week I said hello to my hormones 😉 I was super super emotional and could cry for every little thing. Now I feel stable again. For the rest, I’m fine. Sometimes a bit tired but then I will rest. My belly is getting bigger.

Food: I eat beetroot salad two or three times a week. Maybe because it contains a lot of iron and my body needs this right know? Someone experience? In addition, I eat a lot all day long 😉 I LOVE FOOOD!

CIAO CIAO XX

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: