PREGNANCY

PREGNANCY UPDATE WEEK 25

De baby: hij is ongeveer 30 cm lang en weegt rond de 700g. Hij oefent het in- en uitademen. Oogjes zijn nu ontwikkeld en hij begint met het reageren van het aanraken van mijn hand op mijn buik. Zo apart maar erg gezellig!

Mijn status: ik had een aantal dagen dat ik erg moe was en honger had. Ik weet niet of het komt omdat hij nu veel groeit of omdat we weer veel gereisd hebben. Waarschijnlijk een combinatie van allebei 😉 Deze week pak ik weer mijn ritme op. Ik ga het sporten weer oppakken en ben veel aan het leren.

Food: wil elke dag wel een stukje chocola. Hoeft niet veel te zijn maar als ik maar een hapje krijg 😉 JAMMIE

*

*

The baby: He’s now around 30cm long an weighs around 700g. He’s practicing his lungs with amniotic fluid. The eyes are now developed and he is starting to react to touching, I keep my hands on my stomach. Really cozy.

My status: I had a few days that I was very tired and hungry. I don’t know if it’s because it’s growing a lot now or because we’ve traveled a lot again. Probably a combination of both 😉 This week I am picking up my rhythm again. I’m going to the gym again and I will study a lot.

Food: Every day I want a piece of chocolate. It doesn’t have to be a lot but I want a bite 😉 YUMMIE

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: