PREGNANCY

PREGNANCY UPDATE WEEK 27

De baby: Hij is ongeveer 32 cm lang en weegt rond de 1075g. We zijn de 1 kilo voorbij 🙂 Hij wordt steeds molliger doordat er vet onder de huid komt te liggen. Deels kan hij zijn ogen openen en de oogleden kunnen knipperen.

Mijn status: Deze week was ik paar dagen erg emotioneel. Waarschijnlijk komt het door de situatie en het nieuws van Marcel. Nu ben ik weer stabiel 😉 Daarnaast voel ik me echt zwanger. Mijn buik is gegroeid en soms zit hij een beetje in de weg 😉 Mijn haar wordt snel vet en groeit niet echt. Misschien is het tijd voor de kapper. Voor de rest voel ik me goed deze week en heb veel energie.

Food: Nog steeds bijna elke dag een stukje chocola. Vooral na het eten heb ik zin in iets zoets. JAMMIE!!

The baby: He is around 32 cm long and weighs around 1075g. We have passed the 1 kilo 🙂 He is becoming bigger because fat comes under the skin. He can partly open his eyes and the eyelids can blink.

My status: This week I was very emotional. It’s probably because of the situation and the news from Marcel. Now I’m stable again 😉 In addition, I really feel pregnant. My belly has grown a lot and sometimes it gets a bit in the way 😉 My hair quickly becomes fat and doesn’t really grow. Maybe it’s time for the hairdresser. Other than that I feel good this week and have a lot of energy!

Food: I still eat a piece of chocolate almost every day. Especially after dinner I feel like something sweet. JAMMIE !!

Eén reactie

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: