PREGNANCY

PREGNANCY UPDATE WEEK 28

De baby: Deze week hadden we weer een echo. Hij is ongeveer 35 cm lang en weegt rond de 1200g. Op de echo was te zien dat hij al haartjes op zijn hoofd heeft. Super schattig. Hij krijgt steeds minder ruimte in mijn buik, maar hij schopt en beweegt er op los. Nu al zorgen maken dat het geen rustig kind wordt? 😉

Mijn status: Ik voel me net zoals vorige week zwanger. Volgens mij kom ik de komende maanden daar ook niet meer vanaf 😉 Mijn buik is ten opzichte van twee weken geleden erg gegroeid. Voor de rest voel ik me goed deze week en heb veel energie. Ooo en we hebben eindelijk een kinderwagen uitgezocht. De levertijd is acht weken dus werd tijd dat we die gingen bestellen 😉

Food: Van de chocola ben ik een beetje af. Deze week at ik veel oatmeal en yoghurt met granola. Ik merk dat alles binnenin mijn buik wat krapper wordt, dus kan niet meer zoveel eten per maaltijd. Daarvoor veel kleine maaltijden op een dag.

The baby: This week we had another ultrasound. He is now 35cm long and weights around 1200g. The ultrasound showed that he already ha hairs on his head. Super cute. He gets less and less space my stomach, but he is soo active. He is kicking and rolling around. Do I already have to worry that he won’t become a quiet child? 😉

My status: I feel pregnant just like last week. I think I’m not going to get rid of that in the coming months either 😉 My belly has grown a lot compared to two weeks ago. For the rest I feel good this week and have a lot of energy. Ooo and we finally picked out a pram. The delivery time is eight weeks so it was time to order 😉

Food: I’m a bit rid of chocolate. This week I ate a lot of oatmeal and yogurt with granola. I notice that everything inside my belly is getting tighter, so I can’t eat as much anymore per meal. For that many small meals in the day.

This week we had another ultrasound! update week 29

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: