PREGNANCY

PREGNANCY UPDATE WEEK 33

Kleine update …

De baby: onze kleine is ongeveer 43cm lang en weegt 1,8kg. Al bijna 2 kilo! Zijn bewegingen worden sterker en groter. Soms trapt hij met zijn voeten tegen mijn ribben aan. We hebben deze week gezien dat het hoofdje al naar beneden ligt.

Mijn status: mijn buik is de hele dag aan het bewegen. Zoo gezellig. Daarnaast heb ik nog genoeg energie om van alles te doen. Soms merk ik dat ik een beetje meer rust moet pakken. Een half uurtje op de bank en dan ben ik er weer. De wc bezoekjes zijn ook niet minder geworden 😉

Food: vet eten. Ik at patatjes, vette vis, pannenkoek en warme chocomelk. Toch merk ik dat mijn lichaam dat niet fijn vind. Krijg ‘s nachts namelijk veel maagzuur wat omhoog komt. Ik heb gelezen dat dat kan komen door vet eten. Deze week dus eventjes opletten wat ik in mijn mond stop 😉

The baby: our little one is about 43 cm tall and weighs 1.8 kg. Almost 2 kilo’s! His movements become stronger and bigger. Sometimes he kicks my ribs with his feet. We saw this week at the dokter that his head is already down.

My status: my belly is moving all day. So cozy. In addition, I have enough energy to do everything. Sometimes I notice that I have to take a little more rest. Half an hour on the couch and then I feel fine again. The toilet visits have also not diminished 😉

Food: eating fat food like fries, oily fish, pancakes and hot chocolate. Yet I notice that my body doesn’t like that. Get a lot of stomach acid at night that comes up. I have read that it can be due to fatty food. So this week I have to pay more attention to what I put in my mouth 😉

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: