PREGNANCY

PREGNANCY UPDATE WEEK 35

De baby: onze kleine is ongeveer 45cm lang en weegt rond de 2,4kg. Alle organen zijn ontwikkeld. Ook de longen. Hij wordt nog iets groter en krijgt een lekkere vetlaag waardoor hij nog wat zwaarder wordt.

Mijn status: Deze week moest ik echt eventjes bijkomen van de afgelopen drukte. In Nederland geweest en familie en vrienden gezien, veel in de auto gezeten en toen we thuis kwamen hebben we de babykamer klaar gemaakt. Ik was de laatste dagen dus erg moe. Ik heb ook veel geslapen en gerust wanneer ik kon. (ben ik niet zo goed in;)). Op dit moment slaap ik nog goed wat echt super fijn is, want hoor van veel andere zwangere vrouwen dat ze niet meer goed kunnen slapen. Hoop dat de kleine mij nog eventjes spaart 😉

Food: Ik eet weer gezond, maar daarnaast kan ik ook heel erg genieten van een lekkers stukje chocola 😉 Geen gekke cravings op dit moment.

The baby: our little one is about 45 cm tall and weighs 2.4 kg. All his organs are developed, also the lungs. He will still get a little taller and he is getting a nice fat layer with makes him heavier.

My status: This week I really had to recover from the recent two weeks. Been to the Netherlands and seen family and friends, a lot in the car and when we got home we prepared the baby room. I was very tired the last few days. So I slept a lot and rested when I could. (I’m not that good at it). At the moment I am still sleeping well, which is really great, because I hear from many other pregnant women that they can’t sleep well. Hope the little one will save me for a while 😉

Food: I eat healthy again, but I can also really enjoy a delicious piece of chocolate 😉 No crazy cravings at the moment.

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: