PREGNANCY

PREGNANCY UPDATE WEEK 39

Week 37 week 39

O mijn god, dit is waarschijnlijk de laatste update van mijn zwangerschap. Hierna hebben wij gewoon een klein ventje waar we voor mogen zorgen. Ik ben zoo benieuwd en kan niet wachten!

De baby: Onze kleine is ongeveer 50 cm lang en weegt rond de 3,2 kg. Hij is meer ingedaald en ‘klaar’ om eruit te komen.

Mijn status: Ik voel me veel beter dan twee weken geleden (ziek). Ik wandel veel, leer veel, eet veel maar merk wel dat alles een beetje langzamer gaat. Ook heb ik soms harde buiken en een zere rug. Mijn lichaam bereidt zich voor op de bevalling. Een beetje meer zenuwachtig word ik ook. Ik ben gewoon zo benieuwd hoe hij eruit ziet. Daarnaast ben ik helemaal niet bang voor de bevalling, ik heb er eigenlijk wel zin in 🙂 Laat maar komen.

Food: Ik kan de hele dag wel lasagne, aardappelen en pasta’s eten. Blijkbaar heb ik nu die koolhydraten nodig. Ik geniet er maar van! Jammie

Oh my god, this is probably the last update of my pregnancy. After this we have a little guy. I’m so excited and can’t wait!

The baby: Our little one is about 50 cm tall and weighs around 3.2 kg. He IS lies more down now and is ‘ready’ to come out.

My status: I feel much better than two weeks ago (sick). I walk a lot, learn a lot, eat a lot but notice that everything goes a bit slower. I also sometimes have hard bellies and back pain. My body is preparing for the birth. I also get a little more nervous. I’m just so curious what he looks like. In addition, I’m not afraid of the birth, I’m looking forwards to it 🙂 Bring it on!

Food: I can eat lasagna, potatoes and pasta all day long. Apparently I need those carbohydrates. I just enjoy it! Yummiee 🙂

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: