PREGNANCY

PREGNANCY WEEK 22 + 23

week 20 week 23

Zoo.. eventjes weer een kleine snelle update vanuit huis. Ik ben gisteren thuis gekomen van een vakantie in de USA en vandaag staat de volgende road trip op het programma. De laatste week is mijn buik erg gaan groeien. Onze kleine wordt steeds groter en sterker.

De baby: Deze week is hij ongeveer 28 cm groot en weegt 565g. Al meer dan een halve kilo. ’s morgens en ’s avonds wordt hij actief. Erg bijzonder en voel het nu steeds vaker. Ook Marcel en de toekomstige oma’s hebben de kleine gevoelt.

Mijn status: Hoewel ik op vakantie ben gegaan, voel ik me nog steeds een beetje moe. Ik denk dat het komt door de jetlag en het reizen. Deze week wil ik het iets rustiger aan doen en de week daarop weer een goed ritme pakken.

Food: Elke morgen zelfgemaakte chiapudding met fruit en pindakaas wat ik samen met mijn zusje maakte. Rond 10 uur een lekkere cappuccino. (meestal bij de Starbucks, omdat je in Amerika geen ander goeie koffietentjes hebt) 😉

*

*

// So .. a little quick update from home again. I came home yesterday from a vacation in the US and today the next road trip is on the program. The last week my belly started to grow a lot. Our little one is getting bigger and stronger.

The baby: This week he’s about 28 cm tall and weighs 565g. Already more than half a kilo. He becomes active in the morning and in the evening. Very special and feel it more often now. Marcel and the future grandmothers also felt the little one.

My status: Although I have been on vacation, I feel still a bit tired. I think it’s the jetlag and the traveling. This week I want to take it a bit easier and the next week I will take a good rhythm again.

Food: Every morning homemade chip pudding with fruit and peanut butter that I made with my sister. Around 10h a good cappuccino. (usually at the Starbucks because in the US you don’t find a good coffeeshop) 😉

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: