PREGNANCY

PREGNANCY WEEK 37

De baby: Onze kleine is 47 cm lang en weegt rond de 3 kg. Deze week hadden we een echo en alles wat goed. De kleine jongen wordt steeds groter en groter. Zijn longen zijn nu volledig ontwikkeld en hij bereidt zich voor op het leven buiten de baarmoeder. Deze week had hij paar keer de hik door het vruchtwater wat hij inslikt.

Mijn status: Deze week was niet echt mijn week. Griep, overgeven, diarree en nog eens ijzer tekort. En dat terwijl mijn moeder er was. Ene kant natuurlijk heerlijk dat ze er was. Ze ging lekker voor mij zorgen en ik kon uitzieken, maar aan de andere kant had ik ook graag leuke dingen met haar willen doen. Maarja niks aan te doen. Gelukkig kreeg ik bij de dokter een ijzerinfuus en eigenlijk ging het daarna snel beter. Nu zit ik met mijn voet hoog, omdat ik een ontsteking heb. Blijkbaar hoort dit allemaal bij de zwangerschap haha. Het zijn echt de laatste loodjes. Nog eventjes en dan zien we voor het eerst ons kleine ventje! Ik kan niet wachten.

Food: Vorige week kon ik niet veel eten. Een broodje, bouillon en dat was het. Nu heb ik weer honger en eet alles 😉

The baby: Now he is 47cm long and weighs around 3 kg. This week we were at the ultrasound and everything is fine and the little boy is getting bigger and bigger. His lungs are now fully developed en his is preparing for life outside the uterus. This week he had several times a hiccup through the amniotic fluid he swallows, haha.

My status: This week was not really my week. Flu, throwing up, diarrhea and iron deficiency. And that while my mother was there. It was off course really nice that she was there, but on the other hand, I would have liked to do some more things with her. Next time with the little one… Fortunately I got an iron infusion at the doctor and it actually got better soon afterwards. Now I have to lay down on the couch with my foot up because I have an inflammation. Apparently this is all part of the pregnancy haha. Only some weeks left! I can’t wait!

Food: Last week I couldn’t eat much. A sandwich, bouillon and that was it. Now I’m hungry again and eat everything 😉

Eén reactie

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: