ONCATEGORIZED,  TRAVEL

RAINY TRAVEL DAY

Hadden we gisteren nog een heerlijke zonnige dag, lopen de straten vandaag onder water. Als ik denk aan de herfst, denk ik aan een dag zoals vandaag…. Regen, wind, warme trui en de kachel aan. Ook wel weer fijn om knus thuis voor de buis te zitten! πŸ˜‰ **A wonderful sunny day yesterday, today only rain! When I think of autumn, I think of a day like this.. Rain, wind, warm sweater and the heater on! It’s also nice to lay cozy on the couch! πŸ˜‰

Vanmorgen een heerlijk ontbijtje gemaakt. Groene smoothie (banaan, spinazie, gember, citroen) voor mij en roerei voor Marci. **This morning I made a delicious breakfast. Green smoothie (banana, spinach, ginger, lemon) for me and scrambled eggs for Marci.

Alles ingepakt en nu op het vliegveld in Barcelona. Onderweg naar huis. Heerlijke dagen in Spanje gehad. Eindelijk kon ik wat langer blijven dan 3 daagjes. De laatste jaren wel vaak hier in Girona geweest, maar moest altijd weer snel naar huis om te volleyballen. Nu hoeft dat niet meer. Wel gek, waar ik nog een beetje aan moet wennen. Maar ik geniet erg van het feit dat ik nu meer tijd heb voor Marcel en andere dingen πŸ™‚ **Packed everything and now at the airport in Barcelona. On the way home. Had wonderful days in Spain. Finally I could stay a little longer than 3 days. The last few years I have often bin here in Girona, but always no longer then a couple of days because of the volleyball. Now it’s no longer necessary to go home. Crazy, which I still have to get used to it. But I really enjoy the fact that I now have more time for Marcel and other kind of things πŸ™‚

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: