ONCATEGORIZED

Sister in town

Ik kom net van het vliegveld en ben super blij, maar ook een beetje verdrietig… Mijn zusje heeft me weer verlaten. Ze was dit weekend bij me op bezoek in Zwitserland. Wat hebben we het weer gezellig gehad! Lekker gegeten, gedronken, gelachen en geslapen (ja natuurlijk lekker samen in 1 bed zoals 15 jaar geleden).
Nu weet ik weer waarom ze me zusje is.. We hebben aan 1 blik genoeg. Soms kunnen we niet met elkaar, maar we kunnen zeker niet zonder elkaar. Kiki, wat ben ik blij dat je me zusje bent.

I just came from the airport and I’m very happy, but also a little sad … My sister left me again. She visited me this weekend in Switzerland. We had a really nice time! Good food, drinks, we laughed and slept (yes of course together in one bed like 15 years ago). Now I know again why she is my sister… I don’t have to say anything and she already know what I mean. Sometimes we get crazy from each other, but we can certainly not without each other. Kiki, I am glad you are my sister.IMG_5825

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: