ONCATEGORIZED,  SPORT

SWISS HOME & VOLLEYBAL?!

Processed with VSCO with j2 presetGoede morgen vanuit Zwitserland! Gisteravond thuisgekomen met een warm welkom van mijn moeder en een vriendin. Ze waren hier op ‘vakantie’ voor een paar daagjes. Een wijntje gedronken, want mijn mams was jarig ๐Ÿ™‚ Vanmorgen zijn ze door de sneeuw vertrokken naar Nederland.
**Good morning from Switzerland! Yesterday evening we came home with a warm welcome from my mother and a friend. They were here on ‘vacation’ for a few days. We had some wine, because my mom’s birthday ๐Ÿ™‚ This morning they went through the snow to the Netherlands.

Processed with VSCO with j2 presetIk heb net mijn VOLLEYBAL tas gepakt… Ja jongens, ik heb vanmiddag een wedstrijd. Sinds een paar weken doe ik gezellig mee met een volleybalclub hier in de buurt. Soms trainen en soms een wedstrijd. Ik ben erg benieuwd hoe het vanmiddag gaat. Ik train bijna niet, dus mijn techniek zal wel waardeloos zijn ๐Ÿ˜‰ Naja, we hopen op het beste, maar ik ken mezelf, als ik een spelletje speel, WIL ik winnen ๐Ÿ˜‰ We zullen zien! Ik ga me nu klaar maken, wat eten en dan hup de auto in! CIAO CIAO XX
**I just packed my VOLLEYBALL bag … Yes, guys, I have a game this afternoon. Since a couple of weeks I am playing at a volleyball club in the neighborhood. Sometimes training and sometimes a game. I’m very curious how it goes this afternoon. I hardly train, so my technique will suck ๐Ÿ˜‰ We hope for the best, but I know myself, when I play a game, I WANT to win ๐Ÿ˜‰ We will see! I’m going to prepare myself, eat something and then play a game! CIAO CIAO XX

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: