T R A V E L

IMG_4201.JPG

Vroeger ging ik met mijn ouders en zusje vaak op vakantie. Ik vond het geweldig. Zoveel mooie stadjes, strandjes, hotels en zwembaden gezien… Sindsdien reis ik graag naar andere landen.

Op dit moment kan ik in de winter niet veel reizen i.v.m. het volleybalseizoen, maar als ik in de zomer 3 maanden vrij ben haal ik dat allemaal in! Ik ga bijvoorbeeld graag mee met mijn vriend om een wielerronde te zien. Doordat de sport buiten is, zie je veel van de omgeving. Dit is heel wat anders als je met de volleybal reist. Dan zie je eigenlijk alleen maar een sporthal en het hotel. Ook vind ik het fijn om paar dagen met vriendinnen weg te zijn.

Zodra ik weer op pad ben, laat ik het weten! 🙂

 

When I was younger I often went on holiday with my parents and sister. I loved it. Saw a lot of towns, beaches, hotels and swimming pools… Since then I love to travel to other countries.

At the moment, I can’t travel a lot because of the volleyball season, but in the summer when I have holidays, I will go wherever I can! for example, I like to join my friend to see a cycling-tour. Because the sport is outside, you will see a lot more. This is a lot different if you travel with the volleyball. Then you just see the gym and the hotel. I also like to be away with my friends for a couple of days. 

As soon as I’m on my way, I will let you know! 🙂

 

Let me know!