ONCATEGORIZED

Why I started

Ik lag de laatste dagen alleen in het grote bed. Mijn gedachten sloegen op hol. Zoveel ideeën, zoveel dingen die ik nog wil doen. Onrustig werd ik er van…

Maar toen dacht ik bij mezelf, hoe kan ik dit veranderen? Verhaaltjes schrijven is niet mijn sterkste kant. Toch heb ik al een aantal jaren een ‘maandboekje’, waar ik dingen opschrijf over wat mij is overkomen. Eigenlijk best praktisch als je zelf soms een ‘zeef’ bent, die vaak niet meer weet wat er in een jaar allemaal gebeurd is. Voor mij dus een ideale manier om dat bij te houden!

Ik kwam dus op het idee om het boekje maar eens digitaal te maken, nu we toch in de 21e eeuw leven. Met dit blog wil ik niet laten zien hoe GEWELDIG mijn leven wel niet is. Wat ik nou precies doe, laat ik ook niet zien, want NIEMAND op deze wereld weet eigenlijk precies wat hij of zij doet. (citaat van Mark Manson) Mensen doen maar wat….

Bij deze doe ik dus ook maar wat… Dingen die ik interessant vind en waar ik blij van wordt, houd ik bij op dit blog. Ik houd dit niet bij voor jou hoor, maar voor mezelf.

Ciao Ciao

 

I spent the last days alone in my big bed. My thought broke down. So many ideas, so many things I still want to do. I was restless…But then I thought, how can I change this? Writing stories is not my strongest point. Nevertheless, I already have a “monthly book” for some couple of years. Actually, it’s really practical, because I’m that kind of girl that doesn’t remember stories and stuff. For that it’s a perfect way to keep that up!

So I came up with the idea of making the book digital, now that we live in the 21st century. I doesn’t want to show you what kind of GREAT life I have. I also doesn’t want to show you what I do exactly, because NO ONE on this earth knows exactly what he or she does (Mark Manson). People they just do something.

So.. I will do also just something… Things I find interesting and what makes me happy I subscribe in this blog. I will not do this for you, but for myself.

Ciao Ciao

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: