The Vegan challenge

Woow… Het is alweer een maand geleden dat ik heb besloten een Vegan challenge aan te gaan. Het doel was om te kijken hoe mijn lichaam hierop reageert. 95% van deze 4 weken is het me gelukt om vegan te eten. De andere 5% is het me niet gelukt, omdat ik met de volleybal ergens moest eten en niet de mogelijkheid had om 100% vegan te eten. Maar ik ben echt verbaasd wat het met je lichaam kan doen. Ik voel me veel fitter, energieker en kan erg goed slapen! Ik heb veel geleerd en nieuwe lekkere maaltijden gegeten. Voordat je begint met de Vegan challenge moet je je wel eerst goed inlezen. Het is belangrijk dat je alle vitamines, mineralen, koolhydraten, vetten en eiwitten binnen krijgt. De vegan leefstijl bevalt me super goed en ik ga hier ook nog een tijdje mee door! Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in Vegen lifestyle, stuur me eventjes een berichtje.

Woow … It’s already been a month since I decided to do the Vegan challenge. The goal was to eat Vegan for 4 weeks and how my body react on it. 95% of these 4 weeks, I managed to eat vegan. The other 5% I didn’t, because I had to eat somewhere with the volleyball and didn’t have the opportunity to eat 100% vegan. But I’m really surprised what it can do with your body. I feel much fitter, I have more energy and I can sleep very well! I learned a lot and ate new tasty meals. Before you start with the Vegan challenge, you have to read a lot about the Vegan lifestyle. It’s important that you get all vitamins, minerals, carbohydrates, fats and proteins. I will continue the vegan lifestyle for a while! Do you have questions or your interested in the vegan lifestyle, just send me a message. 

 

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.