PREGNANCY

WE’RE HAVING A BABY

Dit voelt zo gek en een beetje onwerkelijk om dit bericht te schrijven, maar Marcel en ik worden ouders! We zijn zo blij en zien dit als een nieuwe uitdaging in ons leven. De eerste paar weken van de zwangerschap waren niet echt een pretje. Geen energie en dagen misselijk. Dit was in de periode dat ik met Sm’Aesch de play offs speelde. Op dit moment voel ik me super goed en heb mijn energie weer terug. Ik ben super blij en dankbaar dat alles goed gaat en dat de beste en sterkste persoon van de wereld de vader van mijn kind zal zijn! We worden een gezinnetje.

It feels kind of crazy and a bit unreal to write this post, but Marcel and I are going to be parents! We are so happy and see this as a new challenge in our lives. The first few weeks of my pregnancy were not really fun. No energy and I have been nauseous for days. I still played play offs with Sm’Aesch at that time. At the moment I feel good and my energy level is back again. I’m super happy and thankful that everything goes well so far and that the best and strongest person in the world will be father of my child! We will be a little family.

2 Reacties

Let me know!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: